Panasonic isi face bagajele pentru IFA 2010

Panasonic isi face bagajele pentru IFA 2010

Panasonic pregateste prezentarea intregii game de produse 2D si 3D la ultimul show al industriei IT&C din acest an, IFA 2010, care va avea loc la Berlin in perioada 3-8 septembrie.

Panasonic isi va largi oferta de produse 3D prezentand prima camera video 3D pentru amatori (SDT 750),  care va permite consumatorilor sa-si creeze propriul conţinut 3D. De asemenea, vor fi prezente, printre altele, camera profesionala AG-3DA1 si televizoare Viera 3D si Blu-ray play-ere care afiseaza imaginile in 3D High Definition.

Standul companiei va prezenta un spaţiu de expunere 3D compus din televizoare Panasonic 3D cu diagonale ce ajung pana la incredibila lungime de 152” (381cm), dar vor exista si demonstratii ale avantajelor pe care camera video 3D pentru amatori precum si televizoarele 3D le aduc filmarilor 3D.

Pe langa gama destinata publicului larg, Panasonic va prezenta si linia de plasme profesionale 3D, cu dimensiuni de 85”, 103” si 152”.

Din familia Lumix, vor fi prezentate LX5, FZ100, FZ45, FX100 si FT10 in care se regasesc tehnologii precum Power O.I.S., Face Recognition, iA (intelligent Auto mode), inregistrare de filme HD (AVCHD Lite).

Nu in ultimul rand, Panasonic va prezenta HM-TA1, o camera video mica, “de buzunar”, care permite o incarcare rapida a filmuleţelor pe web.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: