Panasonic a anuntat Lumix DMC-GF2

Panasonic a anuntat Lumix DMC-GF2

Reducerile sunt bine venite, iar Panasonic tocmai acest lucru anunta. Totusi, aici nu este vorba de pret. Panasonic a redus dimensiunile si greutatea cu modelul DMC-GF2, o noua camera-sistem din gama Lumix G Micro System, bazata pe standardul Micro Four Thirds.

Lumix DMC-GF2, cu ecran tactil si obiectiv interschimbabil, are dimensiuni cu 19% mai  mici fata de modelul DMC-GF1 si este cu 7% mai usoara fata de camera din generatia anterioara.

DMC-GF2 vine echipata totodata cu un flash intern ce incorporeaza un nou mecanism de declansare, capabil sa elimine efectul de vigneta cauzat de distanta foarte mica intre flash si sistemul de lentile interschimbabile.

Dotarile includ un senzor ultra-rapid Live MOS cu rezolutia de 12,1 megapixeli si un sistem de procesare Venus  Engine FHD, capabilitati video Full HD de 1920 x 1080 la 60i (NTSC)/50i (PAL) in format AVCHD.

Carcasa este fabricata din aluminiu, iar modelul va fi disponibil pe piata in culorile negru, argintiu, alb, rosu si roz. Pretul nu este cunoscut deocamdata.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: