Orange lanseaza un concurs de aplicatii iPhone pentru romani

, 12 Aug, 15:23

Orange anunta lansarea unui concurs dedicat dezvoltatorilor romani de aplicatii pentru iPhone, fie ca sunt deja inscrise in App Store sau in faza de proiect ori idee. Marele premiu va consta in participarea gratuita la Apple Worldwide Developers Conference 2011, deplasarea cu avionul si cazarea la un hotel de 4 stele fiind incluse.

Inscrierea se face in perioada 12 august – 12 septembrie 2010, pe pagina oficiala a concursului.

Toate aplicatiile care respecta regulamentul vor fi publicate pe site, unde vizitatorii pot vota aplicatia favorita timp de o luna.

Desemnarea castigatorilor se va face in perioada 11-12 octombrie 2010, prin tinandu-se cont de votul vizitatorilor (30% din nota finala) si votul juriului (70% din nota finala). Criteriile de jurizare sunt: utilitatea pentru client, originalitatea ideii, fezabilitatea implementarii.

Pentru a se inscrie la concurs, participantii trebuie sa fie recunoscuti de Apple.Inc., inregistrati in cadrul programului iPhone Developer Program/ Individual, iPhone Developer Program/Company sau iPhone Developer University Program.

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail