Orange acorda asistenta pentru telefonul mobil

Orange acorda asistenta pentru telefonul mobil

Orange a lansat noi servicii de asistenta pentru utilizatorii telefoanelor mobile si in special pentru posesorii de smartphone-uri. Partea interesanta este ca la aceste servicii puteti avea acces indiferent de reteaua de telecomunicatii in care sunteti activ.

Smart Services inseamna asistenta pentru configurarea completa a telefonului si se adreseaza atat mai putin cunoscatorilor in ale telefoniei, cat si pasionatilor de tehnologie. Unul dintre servicii este Smartphone Expert, prin care aveti asistenta prin telefon de la distanta, un fel de PC Viewer aplicat pentru telefonul mobil.

Iata cam ce tip de suport ofera Smart Services: instalare a cartelei SIM, verificare si configurare a setarilor de SMS, MMS si internet, a casutei de e-mail, instalare a diverselor aplicatii pe telefon (Yahoo, Facebook, Twitter), actualizare a software-ului si configurare a accesului la aplicatiile specifice fiecarui model de telefon.

De asemenea, daca va schimbati telefonul, toate datele pot fi transferate in noul mobil sau pe un card de memorie USB.

Un alt gen de suport este Care Center, pentru cazul in care aveti nevoie de asistenta mai detaliata. Aici sunt incluse si reparatiile, care se fac pe loc. Daca este necesara o interventie mai complicata, primiti un telefon de care sa va puteti folosi in perioada in care propriul mobil se afla in service. Costurile sunt suportate fie de producator, daca telefonul inca este in garantie, fie de client, daca a expirat perioada de garantie.

Alte servicii prin Care Center: decodare de telefoane (inclusiv iPhone!), schimbare de tastaturi si carcase, reactualizari de software. In functie de complexitatea interventiei, tarifele variaza intre 20 si 450 de lei (TVA inclus).

Care Center-ul are momentan doua spatii, ambele in Bucuresti: unul in Orange Concept Store si celalalt in Orange Shop Pantelimon.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: