17 iun. 2010 | 16:33

O noua serie Garmin: GPSMAP 62

ACTUALITATE
O noua serie Garmin: GPSMAP 62

Garmin a anuntat lansarea seriei de sisteme de navigatie GPSMAP 62 pentru mediul outdoor, cu design imbunatatit si noi optiuni de cartografiere si inovatii tehnice.

Seria Garmin GPSMAP 62 dispune de un ecran color de 2,6 inch, lizibil la lumina soarelui,  o baterie care rezista pana la 20 de ore, un receiver GPS de inalta sensibilitate si o antena quad helix pentru o receptie de neegalat.

Cele trei modele distincte, rezistente la apa, se muleaza pe interese si activitati diferite. Modelul standard GPSMAP 62 include o harta de baza globala cu relief umbrit. Modelul GPSMAP 62s detine in plus o busola electronica in trei axe, care afiseaza directia de mers chiar si atunci cand posesorul sta nemiscat, si conectivitate wireless pentru impartasirea rutelor, traseelor, punctelor de legatura si geocache intre alte dispozitive Garmin. GPSMAP 62s include un barometru altimetric care verifica schimbarile de presiune pentru a indica altitudinea corecta. In plus fata de aceste functii, GPSMAP 62st include harti topografice preincarcate pentru Statele Unite.

Fiecare model al seriei este compatibil cu serviciul cu plata Garmin BirdsEye Satellite Imagery, comunitatea online gratuita Garmin Connect, precum si software-ul Garmin Custom Maps ce inlesneste transferul de harti printate si electronice pe dispozitivele compatibile.

Continutul poate fi transpus si pe retelele sociale Facebook si Twitter sau exportat pe Google Earth.

Modelele GPSMAP62s si GPSMAP 62st dispun si de USB pentru transferuri rapide de harti de pe calculator. Cele doua sisteme de navigatie pot fi personalizate pentru orice activitate, datorita memoriei integrate de 1,7 GB, care permite incarcarea harti in tehnologie NT precum Atlasul Digital al Romaniei.

Garmin GPSMAP 62 are un pret de 299 euro, GPSMAP 62s costa 399 euro, iar modelul GPSMAP 62st este 479 euro. Sistemele sunt disponibile in Romania.