Nvidia: noi unitati de procesare vizuala din seria Fermi

Nvidia: noi unitati de procesare vizuala din seria Fermi

Nvidia lanseaza GeForce GTX 460, noi unitati de procesare vizuala din clasa Fermi, cu accent asupra experientei de gaming DX11 pe segmentul mainstream. Accesibila pana acum pe unitatile din segmentul superior, GTX460 isi face acum aparitia e un nou segment de pret.

“Performanta extraordinara la un pret extraordinar – ce iti poti dori mai mult?! Considerand suportul pentru PhysX si 3D Vision, GeForce GTX 460 este un GPU extraordinar pentru programare UDK si pentru jocurile bazate pe UE3”, a declarat Mark Rein, vice presedinte Epic Games.

Unitatile de procesare vizuala GTX460, concepute pentru teselarea DirectX 11, ofera performante “tessellation” de 4 ori mai mari decat unitatile concurente, sustin oficialii companiei. Cu tehnologia Nvidia 3D Vision, noile unitati ofera puterea grafica si latimea de banda necesare rularii jocurilor si filmelor de inalta definitie Blu-ray cu tehnologia 3D stereoscopic.

“Am colaborat foarte bine cu inginerii de la Nvidia, ceea ce ne-a permis sa adaugam efecte vizuale extraordinare precum 3D native, 3D Vision Surround si PhysX/APEX suport in Mafia II. De asemenea, cu GTX 460, Empire Bay prinde viata, iar gamerii vor fi mai captivati ca niciodata de experienta de joc”, spune Denby Grace, Senior Producer al Mafia II, 2K Games.

Cu 336 de nuclee de procesare CUDA si 56 de unitati de texturare, GTX 460 este disponibil in doua variante:

  • – GTX 460 768MB, cu o interfata de memorie pe 192-bit si un pret de 1.089 lei
  • – GTX 460 1GB, cu o interfata de memorie pe 256-bit si un pret de 1.249 lei

Versiunea de 768MB este disponibila incepand chiar de astazi, iar cea de 1GB este asteptata din data de 26 iulie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: