Nu e un bug, e un… feature?

Nu e un bug, e un... feature?

[galleria]

HexBugs a lansat două noi jucării: Ant Micro și Nano Newton, după cum veți vedea și în poze, două insecte interesante într-un mod cel puțin ciudat.

Pentru 11,99 $ putem lua acasă Ant Micro, care dispune de senzori astfel încât, ori de câte ori dă peste vreun obstacol, reușește să-l ocolească, iar carapacea transparentă, deși pare fragilă, rezistă la ciocnirile accidentale pe care le suferă gândăcelul în goana sa nebună pe podea.

Miriapodul Nano Newton (are 12 picioare) costă 9,99 $, vibrează ca un bezmetic și este capabil să se redreseze și să-și continue drumul chiar dacă se răstoarnă sau cade pe spate…

Compania „producătoare de gândaci” va comercializa și habitate speciale în care aceste robo-insecte să-și poată face de cap fără să ne deranjeze prin bucătărie/baie…

În concluzie, dacă momentan încercați să scăpați de insecte nedorite poate achiziționând astfel de jucării reușiți să le puneți pe fugă. Să sperăm, totuși, că nu există și pericolul înmulțirii, pentru că vă dați seama ce ravagii ar putea face o armată de robo-gândaci de bucătărie.

Sursa: Engadget

Etichete: