Noutatile Sony la Gamescom

Noutatile Sony la Gamescom

Sony anunta la gamescom doua modele PlayStation 3, cu hard-discuri de capacitate mai mare, de 320GB, care va costa 349 de euro, si de 160GB, la 299 euro. Noile modele PS3 le vor inlocui pe cele mai vechi, de 250GB, respectiv 120GB.

In plus, oferta de filme pe PS3 va fi extinsa prin lansarea serviciului de streaming video MUBI. Aplicatia necesara pentru acest serviciu va fi oferita gratuit pe XMS-ul (Xross Media Bar) PS3-ului in luna octombrie. MUBI se concentreaza pe filme independente, clasice si internationale.

Sony a anuntat si sase noi canale TV incluse pe PS3, lansate in Germania, Spania, Marea Britanie, Australia, Finlanda si Olanda.

Tot in cadrul evenimentului, a fost confirmat Ratchet & Clank: All 4 One, cel mai nou joc din populara fransiza. Pentru prima data, 4 jucatori se pot alia ca Ratchet, Clank, Quark sau Dr. Nefarious, pentru a se lupta pe diverse planete extraterestre.

De asemenea, Resistance 3 va fi lansat in 2011 (vezi trailer). Ambele jocuri sunt dezvoltate de Insomniac Games.

Serviciile PSP ii vizeaza pe tineri:

Vanzarile globale de PSP au atins 9,9 milioane de unitati anul fiscal trecut, fiind influentate pozitiv de servicii ca Digital Comics, care a inregistrat deja 3 milioane de download-uri la nivel global. Mai mult decat atat, jocurile de dimensiuni mici si usor de descarcat s-au vandut in mai mult de 1 milion de copii in mai putin de un an, tocmai datorita accesibilitatii pretului, de  €9.99 (RRP). Noi titluri care vor fi adaugate acestei categorii de jocuri anul acesta includ  Wipeout Pure, Patapon, Buzz!: Quiz World, Lemmings si Everybody’s Golf.

Anul viitor

Pentru perioada urmatoare, a fost anuntata o gama de jocuri care va include Gran Turismo 5, LittleBigPLanet 2, InFamous 2, Sorcery, DC Universe Online si Time Crisis: Razing Storm.

Controller-ul  de miscare Move va fi lansat pe data de 15 septembrie la un pret de 39,99 euro, in timp ce controller-ul de navigatie PlayStation Move va avea un pret de 29,99 euro. Pachetul care cuprinde un controller PlayStation Move, PlayStation Eye si un disc Starter  va avea un pret de 59,99 euro.

Citește și: