Noul monitor Full HD 224E2SB, de la Philips

Noul monitor Full HD 224E2SB, de la Philips

Philips a anuntat noul monitor Full HD 224E2SB care dispune de comenzi SmartTouch, pentru acces usor la jocuri si a filme.

Monitorul are doua boxe integrate si se poate conecta prin portul HDMI la camere foto sau video compatibile, precum si la o consola Playstation, pentru gameri.

Ecranul LCD Full HD dispune de o rezolutie panoramica de 1920x1080p, iar butoanele de control SmartTouch sunt pictograme tactile, inteligente, care inlocuiesc butoanele de dimensiuni mari. Sensibile la cea mai mica atingere, butoanele SmartTouch pot, de exemplu, sa porneasca monitorul sau sa creasca luminozitatea si claritatea imaginii cu LightFrame. Cand sunt activate, pictogramele SmartTouch se aprind pentru a arata faptul ca au fost selectate.

Monitorul, cu raport de aspect original de 16:9, are un contrast 500000:1, iar tehnologia SmartContrast va creste contrastul cu un nivel superior de negru si randarea exacta a umbrelor si a culorilor intunecate.

Philips 224E2SB va avea in Romania un pret recomandat de 799 Lei.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Philips 224E2SB/|height={500px}]


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: