Noua chemare a datoriei are un raspuns: Black Ops!

Noua chemare a datoriei are un raspuns: Black Ops!

Black Ops, continuarea World at War in cadrul seriei Call of Duty, este cu siguranta unul dintre titlurile cele mai asteptate anul acesta. Actiunea first-person shooter-ului se petrece in timpul Razboiului Rece, iar personajele controlabile desfasoara operatiuni speciale in spatele liniilor inamice.

In plus, cred ca stiti deja, COD Black Ops va suporta rulare 3D.

Playtech.ro si GameShop.ro pun la bataie 5 jocuri video Call of Duty: Black Ops pentru PC. Concursul se desfasoara in perioada 3 – 13 noiembrie.

Pentru a participa la concurs, completeaza formularul de mai jos si raspunde la intrebare. Pentru a castiga, raspunde corect si… succes!


Participantii care se inscriu de mai multe ori la concurs sunt descalificati. Varsta minima de participare este de 18 ani.

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin telefon si email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.


Intrebare:

Ce companie este publisher-ul Call of Duty: Black Ops?


*Intre timp, Playtech.ro va “coace” o surpriza. Promitem sa divulgam secretul de saptamana viitoare!

…Va invitam la PlayFest 3D! Inscrierile pentru participarea la eveniment si la tombolele cu premii, aici.


PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Castigatorii concursului Call of Duty: Black Ops pentru PC sunt: Plopeanu Angi-Alexandru din Bucuresti, Mihaescu Roberti-Mihai din Topoloveni, Roman Vlad Teodor din Bucuresti, Flore Radu din Bucuresti, Birsan Viorel Paul din Bucuresti.

Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, de catre echipa Playtech.ro.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!

Citește și: