Nokia lansează X6 la GB redus

Nokia lansează X6 la GB redus

Nokia X6 16GBNokia a anunţat lansarea versiunii de 16 GB a modelului touchscreen X6, care va îngloba caracteristici similare celor prezente la varianta de 32 GB. Ecranul lat are aceeaşi dimensiune de 3,2 inch (8 cm), iar camera aceeaşi rezoluţie de 5 megapixeli, cu tehnologie optică de la Carl Zeiss. Durata bateriei va fi de 18 zile în standby şi de 11,5 ore în vorbire neîntreruptă. Dacă vei vrea să te uiţi non-stop la video de pe telefonul mobil, trebuie să ştii că nu vei putea, fiindcă bateria va necesita reîncărcare după 4,5 ore. Iar cu muzică rulată în continuu va rezista 35 de ore. Oricum, în timpul acesta ai putea asculta abia 12% din cele 5.500 de melodii stocate.

Curios este faptul că aparatul nu va include serviciul Comes with Music. Adică va trebui să încarci melodiile în stil vechi pe telefon. În cazul în care nu poţi utiliza un telefon într-o manieră atât de ”demodată”, înseamnă că nici reducerea de preţ nu te va atrage.

În schimb, dacă te interesează gaming-ul pe mobil, îţi va surâde posibilitatea de a pre-descărca jocuri precum Spore de la EA, Asphalt4 şi DJ Mix Tour de la Gameloft.

Telefonul va veni în variante de negru, alb, alb cu galben şi alb cu roz în acest trimestru, iar preţul urmează să fie anunţat.