Noile Western Digital My Passport Studio

Noile Western Digital My Passport Studio

wd my passport studioNoua serie My Passport Studio a celor de la Western Digital va beneficia de display-uri inteligente ce vor oferi informaţii despre ce şi cât stochează fiecare hard. Pe lângă USB 2.0, hardurile vor putea fi conectate şi prin FireWire 800 pentru un transfer cât mai rapid al datelor. Şi totul „îndesat” într-o mini carcasă bine şlefuită de aluminiu.

Marele avantaj al displayului este că acesta stă aprins tot timpul, chiar şi când hardul este deconectat, astfel că nu ai nevoie de o sursă de curent ca să vezi ce spaţiu mai ai disponibil pentru transfer. De asemenea mini-ecranul oferă informaţii despre conţinut şi ajută la personalizarea hardului, mult mai util decât un post-it…

Hardurile sunt preformatate pentru utilizarea pe Mac, dar un simplu format le face perfect compatibile cu orice PC.wd-my-passport-studio

Noile My Passport Studio vin şi cu WD SmartWare, soft de backup, care după prima utilizare va face automat backup-ul de fiecare dată când un fişier este modificat sau adăugat.

Din punct de vedere al securităţii, noua serie oferă posibilitatea utilizatorului de a-şi alege propria parolă precum şi criptarea hardware pe 256 de biţi a datelor, iar pe display va fi afişat dacă hardul este protejat sau nu.

Hardurile au o garanţie de 36 de luni, sunt disponibile în variante de 320GB, 500GB şi 640GB, iar preţurile variază între 150 şi 200 de dolari.

 

Sursă: Gizmag

Etichete: