Noile smartphone-urile de la Orange

Noile smartphone-urile de la Orange

Orange a anuntat noi smartphone-uri in oferta proprie, pentru diverse interese – aplicatii de business, multimedia sau acces la internet, de touchscreen sau tastatura QWERTY, de sistemul de operare Android 2.2, Symbian 3 sau BlackBerry 6.

Deja in magazine sunt: Samsung Omnia735, Sony Ericsson Xperia X8, BlackBerry Curve 3G 9300, HTC Desire HD sau Nokia E5. Primele 3 modele pot fi achizitionate incepand de la 69 euro impreuna cu un abonament de voce de minimum 20,84 euro. La acesta se adauga optiunea My Smartphone de 9,73 euro, respectiv optiunea BlackBerry 12. HTC Desire HD este la oferta incepand de la 199 euro impreuna cu un abonament de voce de cel putin 20,84 euro si optiunea My Smartphone de 9,73 euro. Tariful de inceput pentru telefonul Nokia E5 este de 160 de euro pentru un abonament de voce de minimum 12,5 euro.

Pe 25 noiembrie, Orange va lansa si cel mai nou telefon de la Research In Motion – BlackBerry Torch 9800, care va avea un pret de la 379 euro.

In urmatoarele saptamani Orange pregateste lansarea a inca doua noi smartphone-uri: Nokia N8 si Nokia C7.

Nokia N8 revolutioneaza filmarea cu telefonul mobil prin senzorul de 12 megapixeli, tehnologia optica de la Carl Zeiss si blitul Xenon. Nokia C7 se remarca prin functia Web TV cu ajutorul careia utilizatorii pot urmari programe TV precum CNN, BBC si multe altele. Cele mai noi modele de la Nokia dispun de sistemul de operare Symbian 3.


Citește și: