Noile periferice de gaming Logitech, seria G

Noile periferice de gaming Logitech, seria G

[galleria]

Logitech a lansat trei noi periferice de gaming din seria G: castile G930, mausul G700 si tastatura G510.

“Castile cu sunet surround 7.1, un mouse cu 13 butoane de control si tastatura cu ecran LCD care afiseaza statusuri din timpul jocului – toate aceste noi periferice si caracteristici ale seriei G te vor ajuta sa castigi, indiferent de jocul ales“, promite Elliott Chin, senior manager al diviziei de marketing de produs pentru gaming din cadrul Logitech.

Setul de casti wireless G930, cu Dolby surround 7.1, beneficiaza de tehnologia wireless gaming-grade, conceputa special pentru streaming audio in doua cai, necompresat, astfel incat intarzierile tipice retelei wireless sau de enervantele interferente sa nu distraga atentia de la joc. Castile au trei taste G programabile, pentru control asupra muzicii, efectului de transformare a vocii si conversatiei cu ceilalti jucatori. Iar daca esti atat de pasionat incat sa consumi bateria intr-o singura sesiune de 10 ore, baza de incarcare inclusa in Logitech Wireless Gaming Headset G930 iti reincarca castile fara ca tu sa iti intrerupi misiunea.

Optimizat pentru jocurile MMO (Massive Multiplayer Online), dar oferind precizia necesara pentru FPS (first personal shooter), mausul wireless de gaming G700 are 13 taste de control pozitionate precis care pot fi programate si conexiune wireless la viteza maxima (1000 de rapoarte pe secunda).

Tastatura de gaming G510 dispune de 18 taste G, programabile in trei moduri, cu 54 setari de macro in cadrul unui joc, satarile putand fi predefinite sau create pe loc. Ecranul LCD GamePanel exclusiv Logitech afiseaza statistici ale jocului in timp real si informatii despre performantele calculatorului. Backlight-ul RGB personalizabil face tastele vizibile, zi sau noapte. Tastatura include un jack audio de 3.5 mm, astfel incat sa poti conecta un set de casti analog pentru comunicare digitala clara prin USB.

Preturi:

Logitech Wireless Gaming Headset G930 – 179 euro

Logitech Wireless Gaming Mouse G700 – 99,99 euro

Logitech Gaming Keyboard G510 – 99,99 euro

Etichete: