Noile boxe Logitech: functionare la distanta si sunet la 360 de grade

Noile boxe Logitech: functionare la distanta si sunet la 360 de grade

Logitech a anuntat lansarea a doua noi modele de boxe, recomandate in special pentru laptopuri, care in general sunt deficitare la capitolul sunet.

Setul Speaker Z515 utilizeaza tehnologia wireless 2.4 GHz si functioneaza pana la o distanta de 15 metri fata de laptop. Adaptorul wireless este conectat prin portul USB al laptopului, iar dupa cateva secunde nu mai trebuie decat apasat butonul Play. Boxele au drivere duale de 2 inci, iar bateria reincarcabila poate functiona pana la 10 ore.

[galleria gid=”15m”]

In cazul iPad sau iPhone nici nu este nevoie de acest adaptor. Player-ul trebuie setat pe Discovery mode, iar Z515 il detecteaza automat si se conecteaza wireless.

Logitech Laptop Speaker Z305, al doilea model de boxe anuntat, emite in mod egal, in toate directiile, cu sunet la 360 de grade.  Conexiunea USB plug-and-play este suficienta, nu este nevoie de instalarea nici unui software ori a unei surse externe de alimentare. In plus, boxele sunt usor de transportat impreuna cu laptopul, pentru ca au o greutate de 226 grame.

[galleria gid=”360″]

Wireless Speaker Z515 si Laptop Speaker Z305 vor fi disponibile pe piata din luna septembrie, la un pret recomandat de 99,99 euro, respective 59,99 euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: