07 sept. 2010 | 15:35

Noi serii de portabile Samsung: notePC-urile SF si netbook-urile NF

ACTUALITATE
Noi serii de portabile Samsung: notePC-urile SF si netbook-urile NF

Samsung Electronics a mai anuntat o serie de lansari la IFA: seria SF de notePC-uri ultra-portabile si seria NF de netbook-uri.

Notebook-urile SF, cu accent pe design, au un exterior lucios, confortabil, de culoarea fildesului, cu interior negru mat. Seria SF este disponibila cu trei marimi diferite ale ecranului (13.3” SF310, 14” SF410 si 15.6” SF510) si are o carcasa durabila, usoara si rezistenta la abraziune.

[galleria gid=”nb”]

Dotarea include procesoare dual core Intel Core i3 / i5 si o solutie grafica hibrida, care foloseste doua placi video – una provine de la Intel si prelungeste viata bateriei, iar cealalta de la nVIDIA, pentru performanta multimedia.

Samsung a inclus si o baterie premium Litiu Polimer care ofera pana la 7,5 ore de de functionare. Aditional, seria SF poate fi dotata cu optiunea Express Charging, care reduce timpul de incarcare si incarca bateria complet in doar 2 – 3 ore. In plus, tehnologia Fast Start permite utilizarea notePC-ul la doar cateva secunde de la pornire.


Netbook-urile NF cuprind modele 310, 210 si 110, dintre care primul este piesa de rezistenta a seriei. NF310 are un display HD LED “crystal clear” si un sistem de sunet surround, impreuna cu noul procesor Intel Atom N550 (Dual Core), memorie DDR3 si Windows 7. Notebook-ul dispune de rezolutie inalta (1366 x 768), widescreen si un format specific al imaginii de 16:9.