Noi camere web de la Logitech, toate HD

Noi camere web de la Logitech, toate HD

[galleria]

Logitech prezinta o gama completa de camere web HD, precum si noul Logitech Vid HD, un software simplu si gratuit de apelare video HD.

Camera Logitech HD Pro C910 permite apeluri video HD de 720p, inregistrare video Full HD de 1080p, tehnologie Logitech Fluid Crystal, care asigura cursivitate continutului imagistic, si posibilitate de upload pe Facebook si YouTube printr-un singur click.

Logitech HD Pro Webcam C910, cu o grosime de 25 de milimetri, integreaza si doua microfoane stereo audio, cate unul pe fiecare parte a lentilei camerei.

Modelul C510 este pliabil si incape in buzunar, putand fi transportat foart usor. Camera permite rotatie de 360 de grade, astfel incat pot fi captate mai multe persoane in apelul video si inregistrarile realizate.

Logitech lanseaza si doua camere web HD la un pret accesibil: HD Webcam C310 si HD Webcam C270.

Cu noile camere web pot fi realizate si fotografii la rezolutie de 10 megapixeli (modelul C910), 8 megapixeli (C510), 5 megapixeli (C310) sau 3 megapixeli ( modelul C270), imagini care pot fi incarcate pe Facebook si YouTube.

Software-ul Logitech Vid HD completeaza caracteristicile camerelor web HD, intrucat nu poate fi realizat un apel video high-definition fara softul care permite transmisia live HD, in ambele directii, a apelului. Logitech Vid HD, incorporat de catre toate camerele web ale companiei, este disponibil pentru download gratuit.

Camera web Logitech HD Pro C910 va fi disponibila in Europa din luna august, la un pret recomandat de 99,99 euro. Logitech HD C510 va veni in Europa la un pret recomandat de 49,99 euro. Camerele web Logitech HD C310 (39,99 euro) si Logitech HD C270 (29,99 euro) vor fi disponibile in Europa din luna iulie.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: