Nintendo lanseaza pachetul Wii Party

Nintendo lanseaza pachetul Wii Party

Pachetul Nintendo Wii Party, care contine jocuri si Wii Remote pentru consola Wii va fi disponibil in Romania din data de 8 octombrie 2010, simultan cu restul Europei, a anuntat TNT Games, distribuitorul Nintendo pe plan local. Pretul va fi de 299,99 (TVA inclus).

Wii Party vine cu 13 moduri de joc diferite care integreaza 80 de mini-jocuri. Cele 13 moduri sunt impartite in trei categorii, dupa cum urmeaza: Party Games, House Party Games si Pair Games.Iata o prezentare a celor trei categorii, iar la final va asteapta o galerie consistenta.

1. Party Games
Party Games sunt jocuri in care patru jucatori concureaza unul impotriva celuilalt. 
Doua dintre modurile din aceasta categorie, Board Game Island si Globe Trot, sunt similare unui board game clasic: jucatorul arunca un zar si apoi inainteaza cu numarul de pasi indicati. La inceputul fiecarei runde, trebuie completat un mini-joc care le va oferi castigatorilor un avantaj pe tabla de joc (cum ar fi un zar suplimentar sau bani).
In Board Game Island, primul jucator care atinge obiectivul castiga.
In Globe Trot, jucatorii calatoresc pe intregul glob pamantesc, in anumite destinatii (India, Egipy, Statele Unite etc.), pentru a cumpara fotografii ale peisajelor, animalelor sau mancarii specifice destinatiei respective. Jucatorul care are cele mai multe fotografii si cei mai multi bani la finalul jocului castiga. 
Celelalte trei jocuri din aceasta categorie sunt Bingo, Swap Meet si Spin-Off.

2. House Party Games
House Party Games sunt activitati in care jucatorii trebuie sa interactioneze intre ei cu telecomanda Wii Remote. La House Party Games pot lua parte doi sau mai multi jucatori. 
– Animal Tracker
Telecomenzile Wii trebuie asezate in fata jucatorilor si fiecare Remote emite un sunet de animal din difuzorul telecomenzii. Jucatorii trebuie sa se grabeasca sa apuce telecomanda care emite sunetul animalului afisat pe ecran. 
– Hide ‘n’ Hunt
Un joc insipirat din „de-a ascunselea”, Hide ‘n’ Hunt are o regula simpla: unul dintre jucatori ascunde o telecomanda Wii undeva in camera, iar ceilalti jucatori trebuie sa o gaseasca pana la expirarea timpului. 
– Time Bomb
Jucatorii isi „paseaza” unul celuilalt telecomanda Wii cu miscari cat mai fine, deoarece Wii Remote este o bomba (asa cum apare pe ecran). Daca unuia dintre jucatori ii tremura mana peste limita acceptata de joc, bomba explodeaza si jucatorul respectiv pierde. 
– Word Bomb
Telecomanda Wii este reprezentata ca o bomba cu ceas. Jocul le va oferi participantilor o categorie, iar jucatorii trebuie sa gaseasca un cuvant care se incadreaza in acea categorie (de exemplu, in cazul in care categoria este „Pets”, jucatorii trebuie sa aleaga „Cat”, „Goldfish” etc.) pentru a putea da mai departe telecomanda Wii. Daca jucatorul nu poate gasi un cuvant inainte ca timpul sa expire, bomba explodeaza. 
– Buddy Quiz
Acest joc necesita trei sau mai mult jucatori. Unul dintre jucatori este ales „buddy”, iar ceilalti trebuie sa ofere raspunsuri unor intrebari. Daca oricare dintre jucatori ofera un raspuns care se potriveste cu cel dat de Buddy, primeste puncte. Jucatorul cu cele mai multe puncte la finalul jocului castiga.

3. Pair Games
Pair Games sunt concepute pentru doi jucatori, fie in mod cooperativ, fie unul impotriva celuilalt. 
– Friend Connection
Jucatorilor le sunt adresate cinci intrebari personale si apoi trebuie sa joace un mini-game pentru a afla cat de bine se inteleg. 
– Balance Boat
Jucatorii pun fiecare un Mii pe catargul unei corabii, in asa fel incat vasul sa nu se rastoarne. La inceputul fiecarei runde, jucatorii trebuie sa completeze un mini-game cooperativ: daca au succes, primesc Mii de greutate egala. Daca pierd, unul dintre Mii va fi mult mai greu sau mai usor decat celalalt. Daca jucatorii pot termina toate cele 10 runde fara sa rastoarne corabia (un total de 20 de Mii), castiga. 
– Match-up
Un joc de memorie in care participantii cauta intr-o multime de Mii perechi care au aceeasi culoare.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Nintendo Wii Party-/|height={450px}]


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: