Nikon are un nou obiectiv pentru profesionisti

Nikon are un nou obiectiv pentru profesionisti

AFS_200_400_VR_II

Skin, unic importator Nikon in Romania, a lansat obiectivul AF-S NIKKOR 200-400mm f/4G ED VR II, potrivit pentru fotoreporteri si pentru pasionatii de fotografii de natura, mai ales ca nu cantareste decat 3,3kg. Noul obiectiv, care il inlocuieste pe apreciatul AF-S Zoom NIKKOR 200-400mm f/4G IF-ED VR, este prevazut cu un strat de anti-reflexie Nano Crystal si cu noul mod A/M (automat/manual).

Si, cel mai important, obiectivul include noua generatie a tehnologiei de reducere a vibratiilor (VR II), care ofera posibilitatea de a realiza fotografii la viteze de declansare cu pana la patru pasi mai lente, astfel incat pot fi obtinute imagini mai clare la fotografierea cu aparatul tinut in mana. Noul mod de focalizare, A/M, adaugat modurilor deja existente M/A si M, permite utilizarea prioritara a focalizarii automate chiar daca inelul de focalizare este manevrat in timpul realizarii fotografiei.

200_400_ED_VR_II_Const_i

AF-S NIKKOR 200-400mm F/4G ED VR II va fi disponibil in Romania incepand din luna iunie 2010 si va fi furnizat impreuna cu un rucsac Ballistic.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: