Need for Speed Hot Pursuit intra in magazine

Need for Speed Hot Pursuit intra in magazine

Need for Speed Hot Pursuit este disponibil de azi in toate magazinele din Europa, dupa cum au anuntat Criterion Games, studio al Electronic Arts.

Noul titlu al seriei NFS este setat sa transforme racing-ul online prin aducerea la viata a intenselor urmariri cu politia pline de adrenalina si prin schimbarea felului in care jucatorii interactioneaza si concureaza cu prietenii. Hot Pursuit introduce o retea sociala revolutionara, numita Need for Speed Autolog, care conecteaza direct jucatorii cu prietenii lor prin inregistrarea si compararea automata a performantelor fiecarei persoane. Autolog ofera si provocari bazate pe rezultatele prietenilor tai, luand astfel nastere o experienta de gaming interactiva, desi simpla, incredibil de dinamica.

Need for Speed Hot Pursuit apare si in Romania de vineri, 19 noiembrie, pentru platformele Xbox 360, PlayStation3, PC si Wii, prin Best Distribution. Varianta pentru Wii a fost dezvoltat de Exient, iar Need for Speed Autolog nu este disponibila pe aceasta platforma.

Preturi NFS Hot Pursuit:

NEED FOR SPEED HOT PURSUIT – WII

209,90 lei

NEED FOR SPEED HOT PURSUIT – PC

179,90 lei

NEED FOR SPEED HOT PURSUIT – PS3

249,90 lei

NEED FOR SPEED HOT PURSUIT – XBOX360

249,90 lei

NEED FOR SPEED HOT PURSUIT LIMITED EDITION – PC

179,90 lei

NEED FOR SPEED HOT PURSUIT LIMITED EDITION – PS3

249,90 lei

NEED FOR SPEED HOT PURSUIT LIMITED EDITION – XBOX360

249,90 lei


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: