Need for Speed Hot Pursuit, din noiembrie

Need for Speed Hot Pursuit, din noiembrie

[galleria]

Criterion Games, unul dintre studiourile de creatie ale Electronic Arts, a anuntat ca lucreaza la ultimele detalii pentru urmatorul joc al francizei Need for Speed.

Lansarea Need for Speed Hot Pursuit este programata pentru luna noiembrie a acestui an.

Noul titlu NFS readuce jocul la radacinile sale, cu urmariri intense intre politisiti si vitezomani. O alta imbunatatire este generata de introducerea unei platforme online nou-noute numite Need for Speed Autolog, unde jucatorii pot sa-si compare performantele si pot primi astfel recomandari de gameplay de la alti jucatori – o caracteristica care va tranforma cursele online pentru generatia de internauti.

Jucatorii de Need for Speed Hot Pursuit vor experimenta emotiile intrecerilor si ale evadarilor pe patru roti, fie din pozitia de politist, fie in cea de urmarit – in modul solo sau conectat. Raziile la viteza maxima si demararile in tromba sunt toate conectate prin Need for Speed Autolog. Reteaua nu numai ca aduce laolalta prietenii pentru curse si urmariri la limita, dar ofera si posibilitatea compararii timpilor si rezultatelor jucatorilor, permitand astfel desfasurarea unei competitii cu o puternica implicare sociala.

Lansarea Need for Speed Hot Pursuit va fi din 16 noiembrie in America de Nord si incepand cu 18 si 19 noiembrie in Europa pentru Xbox 360, PlayStation3 si PC. Need for Speed Hot Pursuit va fi de asemenea disponibil si pentru Wii, fiind dezvoltat de Exient.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: