MSI N480GTX Lightning pentru gaming extrem

MSI N480GTX Lightning pentru gaming extrem

MSI a anuntat lansarea versiunii GeForce GTX 480 sub denumirea de N480GTX Lightning si, credeti-ma, nu e de ici de colo. Daca aruncam o privire pe specificatii ne dam seama ca avem in fata o campioana a placilor video.

Placa vine cu un Core la 750 de MHz, ce este ajutat de o memorie de 1536MB GDDR5 la 4000 de MHz. Pe langa faptul ca este ultra performanta, se vrea a fi si extrem de stabila, fiind construita conform arhitecturii Power 4 (PWM in 16 faze, putere independenta a memorie si 4 condensatori  Proadlizer).

Toti stim ca la asemenea performante este necesara si o racire pe masura, mai exact sistemul Twin Frozr III, care consta in doua ventilatoare PWM de 9 cm, tehnologia SuperPipe, un radiator din cupru nichelat cu lamele dense.

Placa este construita petru overclocking extrem, utilizatorii putand sa modifice voltajele pe trei nivele, la GPU/Memorie/PLL2, ceea ce poate aduce o crestere a performantei de 34% fata de setarile din fabrica.

MSI declara ca au fost folosite componente militare, de cea mai buna calitate LPL (Light Power Layer) pentru stabilitatea in alimentare si conectori auriti pentru obtinerea unui semnal cat mai bun.

Toate aceste minunatii vin si la un pret onorabil, „doar” 550 de dolari. Daca merita sau nu ramane sa hotaram fiecare in functie de cat de gameri sau non-gameri suntem…

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/N480GTX Lightning /]


Sursa: Akihabaranews

Citește și: