MSI GE700 noul laptop de gaming

MSI GE700 noul laptop de gaming

ge700

Noua jucărie a celor de la MSI combină tehnologia de ultimă oră cu inovația și designul minimalist, transformând laptopul într-un gadget multimedia de ultimă generație. Sub capotă găsim un procesor Intel Core i5 la 2,66 GHz pe o platformă Intel HM55, care, cu ajutorul tehnologiei Turbo Boost, poate urca până la 3,2 GHz.

Piesa de rezistență este placa grafică, un ATI Radeon HD 5730 cu o memorie dedicată de 1GB DDR3, care suportă DirectX 11, 3D și tehnologia GPU Boost ce fac din monitorul de 17,3 inch un adevărat ecran de cinema/consolă. La capitolul caracteristici tehnice, G700 dispune de dual SATA (1 TB capacitate maximă de stocare), 4 GB DD3 memorie RAM, wireless 802.11b/g/n, Bluetooth și trei porturi USB.

ge700

Dacă încă nu v-ați convins de capacitățile acestui „mic gigant”, vă mai spun că are integrată o cameră web 720p la 30 fps cu format widescreen și un sistem de boxe high definition SRS Premium care include și un subwoofer. Laptopul vine echipat cu Windows 7 Home Premium și dispune de profile ECO pentru o eficientizare a energiei oferite de bateria de 6 sau 9 celule, în funcție de modul de utilizare: jocuri, filme, prezentări, word și turbo battery. Toate aceste minunății sunt integrate într-o carcasă slim și cu design plăcut, de doar 16,3×10,5×1,4 inch și o greutate de 3kg.

Momentan nu se știe prețul exact al super laptopului, dar bănuim că acesta va fi pe măsura performanțelor anunțate.

Sursa: Gizmag