02 dec. 2010 | 15:02

Mos Nicolae aduce WOW Cataclysm la eMAG

ACTUALITATE
Mos Nicolae aduce WOW Cataclysm la eMAG

Al treilea expansion al jocului World of Warcraft: Cataclysm va fi lansat la eMag, la data de 6 decembrie. Iar Mos Nicolae chiar poate aduce daruri pentru unii, fiindca vor exista doua concursuri, iar concursurile, stim bine, au si castigatori. Vor fi organizate o tombola si o competitie de costume la evenimentul de lansare.

Sa le luam pe rand. Tombola este exclusiv pentru cei care comanda jocul World of Warcraft: Cataclysm, iar marea miza este un laptop Alienware M15x. De asemenea, vor mai putea fi castigate 15 pachete cu un tricou si un poster WOW originale, tot prin tragere la sorti. Tombola va fi la showroom-ul din Bucuresti, luni 6 decembrie, incepand cu ora 21:00, iar extragerea castigatorilor se va face in data de 10 decembrie, tot la showroom, pe baza numarului de factura folosind mecanismul random.org.

In ceea ce priveste competitia de costume, aceasta este deschisa tuturor fanilor WOW, indiferent daca au cumparat sau nu jocul. Totul este sa va infatisati la showroom costumati in personajul preferat din WOW si poate veti castiga, inainte de miezul noptii.

Castigatorul locului intai va primi un premiu constand intr-un joc World of Warcraft Collector’s Edition; tastatura Razer Lycosa; mouse Razer Laser Gaming; tricou si poster original World of Warcraft: Cataclysm de la Blizzard. Locul doi va primi un mouse Razer Gaming Abyssus si un pachet cu tricou si poster original World of Warcraft: Cataclysm, iar premiul pentru locul trei consta intr-un tricou si poster original World of Warcraft: Cataclysm.

De asemenea, daca ati precomandat un joc, il puteti ridica luni incepand cu ora 00:00 de la orice showroom eMag.