14 oct. 2010 | 10:29

Medal of Honor: Afganistan se lanseaza in Romania

ACTUALITATE
Medal of Honor: Afganistan se lanseaza in Romania

Weekend-ul incepe cu Medal of Honor. Noul titlu va fi lansat maine, 15 octombrie 2010, cu mare tam-tam si o competitie pe sisteme PC Gigabyte.

Daca vrei sa participi la concurs, exista o singura conditie: sa ai peste 18 ani. Si inca ceva: trebuie sa te inscrii cu nume, prenume, varsta, numar de telefon si adresa de resedinta la dresa kaylon@staff.esl.eu. Iar pentru ca prima conditie pentru a castiga este sa participi, fii punctual pe data de 15 octombrie, la ora 14.00, in fata magazinului Domo din Baneasa Shopping City.

Vei avea ocazia sa intri, pentru prima data in istoria de 11 ani a seriei, in conflictul actual din Afganistan si sa iti alegi tabara alaturi de care doresti sa lupti. Vei fi pus in fata cu Tier 1 Operator, un luptator de elita si un instrument relativ necunoscut al armatei americane, ce opereaza sub autoritatea comandamentului national, singurul ce poate duce la bun sfarsit misiunile speciale.

Invingatorii nu isi castiga doar renumele de combatanti de elita, ci si dreptul de a participa a doua zi, 16 octombrie, la o sesiune de tir sportiv desfasurata intr-un poligon specializat, atat cu pusca de asalt, cat si cu pistol, toate arme reale.