Marcheaza cu FIFA World Cup 2010

Marcheaza cu FIFA World Cup 2010

immersivefootballworld_main_619x346

Daca esti maestru in controlarea mingii pe terenul de fotbal, mai bine joaca pe unul dintre cele zece stadioane oficiale ale Cupei Mondiale in FIFA World Cup 2010!

Playtech.ro si GameShop.ro pun la bataie 3 jocuri video FIFA World Cup 2010 pentru PlayStation 3. Concursul se desfasoara in perioada 29 aprilie – 4 mai.

Daca vrei sa iti alegi echipa castigatoare, completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebare si poti da gooool… in FIFA!

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.


Intrebare:

Cate stadioane oficiale ale Cupei Mondiale sunt disponibile pentru joc in FIFA World Cup 2010?

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Castigatorii concursului FIFA World Cup 2010 pentru PlayStation 3 sunt:
Lucia-Maria Glik din Pitesti (judetul Arges), Calin Andrei din Pitesti (judetul Arges) si Marius Lupu din Galati (judetul Galati).

Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, de catre echipa Playtech.ro.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: