01 nov. 2010 | 10:22

Logitech renunta complet la baterii cu tastatura K750

ACTUALITATE
Logitech renunta complet la baterii cu tastatura K750

Logitech a dezvaluit prima tastatura complet solara, K750, cu doua panouri solare si care poate inmagazina suficienta energie pentru a functiona pana la patru luni in intuneric.

Spre deosebire de majoritatea dispozitivelor solare, tastatura Logitech poate fi incarcata de la lumina artificiala a camerei, astfel incat poate avea functionare pe toata durata de viata a computerului. In plus, utilizatorul este instiintat daca exista conditiile de lumina optime pentru functionare.

Nici din punct de vedere al design-ului nu avem de-a face cu orice fel de produs. Tastatura are o grosime de sub 0,28 inci (70 mm) si foloseste taste de tip chiclet.

Perifericul a fost conceput initial pentru un layout Windows, dar va functiona si cu modele Mac.

Lansarea va fi in luna noiembrie, atat in Statele Unite, cat si in Europa, cu un pret de referinta de 80 de dolari.

Inovatia se opreste la nivelul tastaturii, intrucat suprafata mica a unui maus nu permite integrarea unui panou, iar faptul ca este folosit acoperindu-l cu mana de asemenea reprezinta o problema, limitand accesul luminii.


UPDATE:

Oficialii Logitech precizeaza ca in Europa noua tastatura va ajunge in luna ianuarie, la un pret de 80 euro.

Tastatura Logitech Wireless Solar K750 dispune de conectivitate wireless Logitech Advanced 2.4 GHz, care nu permite intazieri sau caderi, asa incat beneficiezi wireless de toate avantajele unei conexiuni prin cablu. Tehnologia Logitech Advanced 2.4 wireless include criptare AES de 128 biti pentru tastatura.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Logitech K750/|height={450px}]