Logitech lanseaza Z506 cu Vita de Vie si Guitar Hero

Logitech lanseaza Z506 cu Vita de Vie si Guitar Hero

Daca nu v-ati facut inca planuri pentru weekend, poate ar trebui sa luati in considerare evenimentul Logitech de lansare a sistemului audio 5.1 anuntat in luna iulie, Z506. Insa veti avea de trecut o proba grea: duel muzical cu trupa Vita de Vie. Parca nu e asa simplu, nu?

Evenimentul va avea doua sesiuni. Prima chiar maine, 9 octombrie, fata in fata cu Adrian Despot. Chitare (lansate chiar la finalul anului trecut), tobele Logitech, jocul Guitar Hero, o gama larga de melodii, de la Slayer – Chemical Warfare şi Dire Straits – Money for nothing pana la Linkin Park – Bleed it Out şi R.E.M. – Losing My Religion… e nevoie sa mai spun? Partea aceasta se va desfasura Baneasa Shopping City, intre orele 16 si 19.

Al doilea eveniment, care se va desfaşura in acelasi loc pe data de 29 octombrie, le va da posibilitatea celor care s-au confruntat in prima reprezentatie, dar si noilor veniti, sa creeze formatii ad-hoc pentru a se “bate” cot la cot cu Vita de Vie, de data aceasta in formatie completa.

Noul sistem de boxe 5.1, Logitech Z506, cu o putere de 75 de wati, poate fi conectat la aproape la orice echipament, precum PC-ul personal, consolele PlayStation 3, Xbox 360, Wii, iPod-ul sau player-ul DVD.

Sistemul Logitech Z506 este disponibil in Romania la un pret de 390 lei.


Citește și: