Logitech Headset H760, pentru miscare pana la 13m fata de calculator

, 20 Aug, 20:46

Noul set de casti Logitech Wireless H760 permit deplasarea intr-o arie de 13 metri distanta de calculator in timpul conversatiilor, bateria avand o autonomie de pana la 6 ore.

Dar tehnologia wireless plug-and-play nu este singurul atu al castilor Logitech. Datorita greutatii foarte mici si al benzii așezate in spatele capului, Logitech Wireless Headset H760 este confortabil si se ajusteaza foarte bine, promite compania.

Castile ofera un egalizator integrat care optimizeaza sunetul pentru voce, muzica si filme. Butoanele de control te ajuta sa ajustezi nivelul volumului, sa pui pauza sau sa navighezi prin playlist chiar de pe casti. Butoanele de navigatie sunt compatibile cu Windows Media Player si iTunes, iar butoanele de volum functioneaza cu orice tip de fisier audio, precum filme si apeluri vocale. Microfonul reduce zgomotul ambiental si se opreste automat in momentul rotirii acestuia.

Castile Logitech Wireless H760 vor fi disponibile in Europa in luna septembrie, la un pret de 99,99 euro.


Etichete:
Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail