Logitech a lansat in Romania noul set de casti, mouse si tastatura din seria G

Logitech a lansat in Romania noul set de casti, mouse si tastatura din seria G

Logitech are noi periferice de gaming din seria G: Wireless Gaming Headset G930, Wireless Gaming Mouse G700 si Gaming Keyboard G510.

Setul de casti wireless G930, cu Dolby surround 7.1, dispune de trei taste G programabile prin care detii controlul asupra muzicii, efectului de transformare a vocii si conversatiei cu ceilalti jucatori. Castile au banda de cap memory-foam si microfon de inlaturare a zgomotului, iar bateria rezista pana la 10 ore pe sesiune.

Mausul Wireless Gaming G700 este optimizat pentru jocurile MMO (Massive Multiplayer Online), dar oferind precizia necesara pentru FPS (first personal shoter). Mausul are 13 taste de control, iar conexiunea wireless are o viteza de 1000 de rapoarte pe secunda.

Tastatura de gaming G510 de 18 taste G, programabile in trei moduri, cu 54 setari de macro in cadrul unui joc. Ecranul LCD GamePanel exclusiv Logitech afiseaza statistici ale jocului in timp real si informatii despre performantele calculatorului. Backlight-ul RGB personalizabil face tastele vizibile, zi sau noapte. Tastatura include un jack audio de 3.5 mm, astfel incat sa poti conecta un set de casti analog pentru comunicare digitala clara prin USB.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Logitech seria G/|height={500px}]


Preturi:

Logitech Wireless Gaming Headset G930 – 749 lei

Logitech Wireless Gaming Mouse G700 – 429 lei

Logitech Gaming Keyboard G510 – 449 lei


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: