Lifebook, noua gama de notebook-uri Fujitsu

Lifebook, noua gama de notebook-uri Fujitsu

Noua linie de notebook-uri Fujitsu a fost lansata astazi in Romania, sub marca Lifebook. Este vorba de o gama variata de sisteme care cuprinde modele desktop replacement, ultraportabile si Tablet PC-uri, bazate pe noua familie de procesoare 2010 Intel Core.

Gama include dispozitive din toate nivelurile, de la entry pana la sisteme performante. Seria Lifebook A este potrivita pentru lucrul cu aplicatiile uzuale, seriile P si S pun mai mult accent pe zonele de autonomie, performanta, fiabilitate, design, iar modelul E780 este varf de gama.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/Fujitsu Lifebook conferinta/|height={550px}]


Lifebook A530 si Lifebook AH530, destinate atat segmentului business cat si consumer, au un ecran LCD anti-glare de 15,6” si HDMI integrat, au retea wireless WLAN, Bluetooth si  conectivitate optionala 3G/UMTS.

Modelul Lifebook AH530 GFX detine o placa video cu o memorie de 1GB, ATI Mobility Radeon HD550v, si este dedicat utilizatorilor ce lucreaza cu aplicatii cu cerinte mari de sistem.

Lifebook T580 este un tablet PC cu un ecran de 10,1” si reprezinta o alternativa flexibila pentru utilizatorii ce folosesc in acest moment echipamente fara tastatura. Dispozitivul este dotat cu 2 port-uri USB, cititor de carduri SD si SmartCard, webcam, iesire pentru monitoare VGA si ecrane HDMI si are un senzor de lumina care regleaza automat luminozitatea, astfel incat spatiul de lucru sa fie vizibil chiar daca sistemul este folosit afara, in plina zi.

Lifebook T730 si Lifebook TH700, anuntat in luna iulie, sunt cele mai noi modele de Tablet PC Fujitsu. Ambele au ecrane cu diagonala de 12,1” si includ optional un modul GPS.

Preturile pornesc de la 399 euro si pot ajunge pana la 2100 euro pentru modelele cu toate dotarile incluse.