LG va aduce pe piata ecrane flexibile de 19 inci

LG va aduce pe piata ecrane flexibile de 19 inci

Expresia “unii vin, altii pleaca” este valabila indiferent de domeniu, prin urmare de ce nu si in tehnologie? La cateva zile dupa ce Samsung a anuntat ca nu va mai avea o productie de display-uri e-paper, avand in vedere costurile prea mari, o alta companie se arata dornica de a scoate astfel de produse pe piata.

LG va continua sa produca acest tip de ecran si nu numai. Compania sud-coreeana pregateste doua display-uri: unul flexibil, de 19 inci (48,3 cm), si unul color, de 9,7 inci. Ecranele vor intra in productia de masa in curand, potrivit unui raport depus la Comisia americana pentru Valori Mobiliare (SEC), asa cum atrag atentia cei de la Softpedia.

Modelul e-paper monocrom de 19 inci are dimensiunea totala de aproximativ 22 inci si cantareste cam 130g, cu o grosime de 0,3 mm. Ramane de vazut care va fi si durata bateriei. Iar costurile… uf! Daca au spus, au spus. Trebuie s-o faca. Vom vedea noi si pretul, desi momentan nu se stie cat mai avem de asteptat.

Noile solutii de ecrane flexibile ar putea deveni urmatoarele tipuri de ziare, insa adaugarea componentei tactile ar fi in acest caz o conditie de baza.

Citește și:
Etichete: