LG Optimus intra in Romania

LG Optimus intra in Romania

LG Electronics Romania a anuntat lansarea pe piata locala a telefonului inteligent cu sistem de operare Android, LG Optimus (LG GT540).

LG Optimus permite utilizatorilor sa beneficieze de un numar mare de aplicatii specifice platformei Android – peste 30.000 de aplicatii si jocuri ce pot fi descarcate de pe platforma Android Market. De asemenea, modelul permite sincronizarea automata cu toate serviciile Google disponibile pentru mobil, fiind necesara o singura inregistrare pentru a accesa YouTube, Gmail, Gtalk, Google Maps si alte pagini de interes.

In plus, nici pasionatii retelelor sociale nu au fost uitati. Managerul SN ofera acces integrat la retele de socializare pe o platforma accesibila care poate sa gestioneze mai multe conturi. Utilizatorii isi pot updata statusul in timp real, direct pe ecranul telefonului, fara a mai fi necesara accesarea unei alte aplicatii.

La nivelul interfetei, LG Optimus poate fi setat pentru a afisa de la trei, pana la cinci sau sapte ecrane de start cu cele mai utilizate aplicatii, stiri, meteo sau alte informatii preferate de utilizator. De asemenea, meniul principal poate fi personalizat pentru a include pana la 10 categorii editabile pentru o navigare mai usoara pe internet.

Media player-ul performant permite vizionarea clipurilor video in format DivX si Xvid, fara a fi codate separat.

Telefonul integreaza o camera de 3 megapixeli care suporta functiile geo-tagging, alaturi de auto face-tagging si tehnologia face-to-action care permite utilizatorilor sa creeze si sa transfere continut multimedia din telefon. Optimus are un editor video incorporat, iar functia storyboard ofera utilizatorilor posibilitatea de a insera muzica si text in fisiere video direct pe telefon.

Noul telefon este disponibil in varianta titan silver si include o baterie de 1500 mAh de lunga durata, o mufa pentru casti de 3.5 mm, bluetooth 2.1, GPS, slot pentru memorie externa microSD de pana la 32GB, 4 teme personalizate ale ecranului principal si functia de notificare in momentul blocarii ecranului.

LG Optimus este disponibil din luna iulie in reteaua magazinelor Orange. Momentan, noul model nu este prezent in lista de produse Orange.ro, insa probabil va fi inclus in curand.

Citește și: