07 ian. 2010 | 12:21

LG își prezintă noile reușite la CES 2010

ACTUALITATE
LG își prezintă noile reușite la CES 2010

[galleria]

Televizoare 3D, primul încărcător wireless din lume, o mulţime de idei pentru segmentul smartphone şi… mai bine citiţi singuri, pentru că LG a pus pe masa CES o mulţime de surprize anul acesta.

În cadrul evenimentului, LG prezintă televiziunea mobilă digitală DP570MH (DTV), care oferă și redare DVD. Compania intenționează să lanseze telefoane mobile și DVD playere portabile echipate cu un chip care permite primirea semnalelor de emisie în America de Nord, o cerere semnificativă fiind estimată pentru această nouă tehnologie.

Noua linie de televizoare HD LCD LED Infinia, o gamă inovatoare de televizoare HD LED, prezintă modelele LG HD LED și LCD de referință pentru 2010. Gama de televizoare HD LG Infinia (modele LE9500, LE8500 și LE7500) îmbină design-ul ultra subțire cu posibilități nelimitate de conectivitate și vizionare de conținut.

Cu o ramă de doar 8,5 mm, seria de televizoare LE9500 de 55 inch și 47 inch reprezintă prima serie de televizoare LG 3D disponibile în Statele Unite. Mai mult, 26 dintre noile modele de televizoare HD LED, LCD și cu plasmă care vor fi lansate în 2010 vor avea încorporat software-ul Skype, ceea ce va permite utilizatorilor să efectueze apeluri video și de voce independent de un PC.

LG prezintă și modele strategice pentru segmentul smartphone, printre care LG eXpo (LG GW820), cu sistemul de operare Microsoft Windows Mobile 6.5, modelul LG GW620 cu Android si LG GT540. LG eXpo, care a fost premiat în cadrul CES 2010, oferă o gamă largă de funcții și încorporează un procesor de 1 GHz. Noile modele de terminale LG GW620 și LG GT540 au fost optimizate pentru a oferi cele mai rapide servicii de social networking precum Facebook și Twitter.

Un alt produs de referință este încărcătorul LG wireless. Aceasta inovație a companiei este prima soluție de încărcare wireless din lume, care oferă posibilitatea de încărcare simultană fără cablu pentru mai mult de trei terminale. Încărcarea se face foarte ușor, prin poziționarea terminalului pe suport, fiind posibilă efectuarea apelurilor în timp ce terminalul se încarcă.

LG și-a extins și gama de monitoare LCD prin noile tehnologii LED și 3D. În cadrul CES 2010, compania prezintă noile serii de monitoare cu performanțe optimizate și design elegant, care includ modele LED care asigură un consum redus de energie, modele 3D pentru pasionații de jocuri și modele comerciale LCD.

Noua gamă de playere Blu-ray cu Wi-Fi și sistemele Home Theater prezentate în cadrul CES 2010 oferă consumatorilor posibilități multiple de redare a conținutului pre-înregistrat și online, la o calitate superioară. Seria de playere Blu-ray, de referință pentru anul 2010, are încorporat un hard drive de 250 GB, ceea ce permite utilizatorilor stocare rapidă și playback pentru fișiere de muzică, fotografii, video și jocuri online direct de pe VUDU, unul dintre principalii ofertanți de servicii video la cerere.