LG E900 Optimus 7, in oferta Vodafone

LG E900 Optimus 7, in oferta Vodafone

Fervoarea competitiei sistemelor de operare pentru telefonul mobil, odata cu aparitia Windows Phone 7, s-a extins si la nivelul operatorilor de telefonie mobila, se pare, fiecare dorind sa anunte cel dintai o premiera pentru Romania. Este vorba despre telefoanele ce functioneaza cu noul sistem de operare dezvoltat de Microsoft.

Vodafone Romania a anuntat disponibilitatea LG E900 Optimus 7, incepand din aceasta luna, in magazinele proprii si ale partenerilor.

Telefonul va avea preturi ce pornesc de la 129 Euro (TVA inclus), impreuna cu abonamentul Vodafone Complet 2000 si Internet pe mobil 1 GB, si ajung pana la 219 Euro, cu abonament Vodafone Complet 800 si Internet pe mobil 1 GB. Contractele vor fi incheiate pe o perioada de doi ani.

Telefonul va fi disponibil si fara abonament, la 414 euro.

Optimus 7 este un telefon compatibil HSDPA si permite utilizatorilor sa acceseze Internetul la viteze de pana la 7,2 Mbps. Noul telefon are un ecran multitouch capacitiv de 3,8” (9,6 cm), WVGA, procesor de 1 GHz, camera foto de 5 MP cu autofocus, baterie de 1500 mAh, memorie 256 MB ROM si RAM 512 MB si GPS integrat.

In ceea ce priveste optiunile speciale, smartphone-ul LG vine cu functia Play-To, care permite accesarea imaginilor, videoclipurilor si fisierelor audio prin orice dispozitiv compatibil DLNA. Asta inseamna, de exemplu, ca veti putea asculta muzica de pe telefon folosind propriul sistem audio sau orice televizor compatibil.

De asemenea, aplicatia ScanSearch, care foloseste noua tehnologie Augmented Reality, accesarea informatiilor relevante prin intrarea intr-o lume virtuala, construita prin imagini generate de calculator pentru a accentua perceptia asupra informatiei.


DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: