Leica M9 Titanium – editie speciala cu upgrade la 22.000 euro

Leica M9 Titanium – editie speciala cu upgrade la 22.000 euro

Leica a dezvaluit recent o editie speciala Titanium a camerei foto M9, in cadrul Photokina 2010. Editia speciala reprezinta o versiune imbunatatita a camerei semi-profesionale M9, construita cu titan si realizata in colaborare cu Volkswagen. Dichisire cu piele, iluminare LED a liniilor de cadru, rezistenta la amprentare – cam acestea sunt principalele principalele caracteristici suplimentare ale M9 Titanium.

[album: http://playtech.ro/wp-content/plugins/dm-albums/dm-albums.php?currdir=/wp-content/uploads/dm-albums/M9 Titanium/|height={450px}]


Obiectivul Summilux F/1.4 de 35mm a fost conceput, de asemenea, special pentru aceasta editie, avand componente din titan pentru a se potrivi corpului camerei.

Camera are o carcasa de titan pentru obiectiv, o noua curea de mana, un declansator personalizat. Iar pretul va fi de aproximativ 22.000 euro, un upgrade fata de suma de 6.000 euro a M9 (in imaginea alaturata). Insa, avand in vedere ca editia speciala este si limitata, la 500 de bucati, ar trebui sa fie bataie pe ele.


Sursa: Electronista

Citește și: