07 apr. 2010 | 05:22

Trimite-ţi viruşii în vacanţă!

Concurs
Trimite-ţi viruşii în vacanţă!

Internet security

Trimite-ţi viruşii într-o vacanţă prelungită de cel puţin un an. Playtech.ro îţi asigură liniştea pe Internet cu două dintre cele cinci tipuri de licenţe antivirus pe care Kaspersky le are în portofoliul pentru homeuser-i.

Playtech.ro şi Kaspersky România oferă 5 licenţe antivirus Kaspersky Internet Security 2010, care îţi protejează PC-ul împotriva hackerilor, a codurilor periculoase, a programelor de tip adware, spyware şi dialer, a spamului şi fraudei de reţea. Dacă eşti utilizator de Mac, poţi câştiga una dintre cele 3 licenţe Kaspersky Anti-Virus for Mac.

Ce ai de făcut? Răspunde corect la întrebarea concursului şi alege-ţi platforma pentru care vrei să îţi asiguri o navigare pe Internet lipsită de griji timp de un an.

Concursul se desfăşoară în perioada 7-15 aprilie.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi contactați prin email pentru ridicarea premiului. Pentru a putea intra în posesia premiului, te rugăm să te înscrii cu numele real şi o adresă de email validă, întrucât premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui înscris în concurs.

În cazul în care câștigătorul refuză premiul, din diferite motive, sau nu răspunde la email în decurs de 5 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorți, altor cititori înscriși în concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor în bani.

Întrebare:

Câte tipuri de licenţe are Kaspersky în portofoliul pentru homeuseri?

Mai multe detalii găseşti aici.

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Castigatorii concursului Kaspersky pentru PC sunt:
Alina Elena Angheluta
din Barlad (judetul Vaslui), Ana-Maria Szenftleben-Mirza din Turda (judetul Cluj), Robert Gergely din Cluj-Napoca (judetul Cluj), Toni Lepadatu din Focsani (judetul Vrancea) si Ionut Atudorei din (judetul Iasi).

Castigatorii concursului Kaspersky pentru Mac sunt: Fratiman Bogdan Paul din Barlad (judetul Vaslui), Ionel Serban din Bucuresti si Mihai Cimpeanu din Satu Mare (judetul Satu Mare)

Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, de catre echipa Playtech.ro.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!