Jocul 2010 FIFA World Cup South Africa, lansat in magazine

Jocul 2010 FIFA World Cup South Africa, lansat in magazine

[galleria]

Jocul 2010 FIFA World Cup South Africa se afla de astazi si in magazinele din Romania, dupa ce EA Sports a anuntat ca jocul a fost lansat in intreaga lume, in variantele pentru PlayStation3, Xbox 360, Wii, PSP (PlayStation Portable), iPod touch si iPhone. Astfel, sansa de a castiga trofeul Campionatului Mondial de Fotbal a devenit realitate, anticipand campionatul real care incepe in iunie.

Pe cea mai mare scena a lumii se vor infrunta toate cele 199 de echipe ce au luat parte la turneul de calificari. Rivalitatile vor fi exprimate pe cele 10 stadioane oficiale din Africa de Sud. Gamerii vor avea posibilitatea sa-si duca echipa nationala din calificari pana intr-o reproducere virtuala a finalei Campionatului Mondial si sa simta emotia marcarii golulului ce poarta o natiune pe culmile succesului.

In plus, pentru a onora mostenirea Campionatului Mondial de Fotbal, EA Sports dezvaluie clasica echipa de 11, cu 35 de jucatori legendari din competitiile precedente, incluzandu-l pe atacantul vedeta Roger Milla din Camerun, care a marcat 4 goluri in Campionatul Mondial din 1990, iar in 1994, la varsta de 42 de ani, a devenit cel mai in varsta jucator care a participat la turneu.

Fanii care joaca impotriva fanilor unor tari rivale si castiga turneul final vor debloca echipa celor 11 Clasici.

Jucatorii noi ai francizei FIFA pot concura si ei in Campionatul Mondial prin utilizarea noului mod de comenzi Two-Button, gandit special pentru a permite noilor jucatori sa paseze si sa suteze printr-o schema de comenzi accesibila, care utilizeaza doar doua butoane.


Preturi:

2010 FIFA World Cup South Africa – XBOX 360

199,90 lei

2010 FIFA World Cup South Africa – WII

179,90 lei

2010 FIFA World Cup South Africa – PS3

199,90 lei

2010 FIFA World Cup South Africa – PSP

169,90 lei


Evenimentul de lansare a jocului video 2010 FIFA WORLD CUP SOUTH AFRICA in Romania are loc astazi in Baneasa Shopping City din Bucuresti, de la ora 15, in fata magazinului MediaGalaxy.

Citește și: