IPS 6, noua serie de monitoare LG

, 30 Oct, 17:29

Saptamana aceasta LG a lansat o noua serie de monitoare in Japonia, sub denumirea de IPS 6. Va veti intreba ce e asa de spectaculos…

In primul rand, dupa cum sugereaza si numele seriei, noile monitoare sunt echipate cu panouri IPS. Aceste panouri sunt folosite spre exemplu pentru iPhone 4 si sunt considerate mult mai performante decat panorutile TN si VA, din punct de vedere al culorilor si unghiului de vizibilitate.

Pana acum singurul dezavantaj al IPS-ului era timpul mare de raspuns (>8 ms) care se traducea intr-o experienta de gaming nu tocmai fluenta. Cu noua serie, cei de la LG au reusit sa coboare acest timp de raspuns la 6 ms.

Practic, noile monitoare au cam tot ce ti-ai putea dori: panoul superior, iluminare LED, timpul de raspuns, rezolutia Full HD, contrastul dinamic de pana la 5.000.000:1, luminozitatea de 250 cd, porturile HDMI si unghiurile de vizibilitate de 178 de grade.

Momentan exista doua variante IPS226V de 21,5 inci si IPS236V de 23 inci, fiecare avand un design futurist si niste dimensiuni de invidiat, doar 19,5 mm grosime.

Din pacate, nici un cuvant despre pretul sau data sosirii in Romania.Sursa: Akihabaranews

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail