iPhone 4 pentru audiofili

, 10 Noi, 16:21

Din seria accesoriilor extrem de ingenioase, simple si totusi utile, va prezentam AirCurve produs de cei de la Griffin si mai nou adaptat si pentru iPhone 4.

Pentru 20 de dolari va puteti mari sunetul din difuzoare cu 10dB, fara sa consumati nici un strop de baterie. Pe cat de banala pare aceasta bucata de plastic transparent pe atat de folositoare se dovedeste a fi, pentru ca prin forma ei reuseste sa amplifice perfect sunetul.

Cu alte cuvinte daca esti intr-un mediu ceva mai zgomotos si vrei sa asculti muzica sau sa urmaresti un film tot ce trebuie sa faci este sa pui iPhone-ul in acest „dispozitiv”.


Sursa: Gizmodo

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!

Comentarii

„daca esti intr-un mediu ceva mai zgomotos si vrei sa asculti muzica sau sa urmaresti un film tot ce trebuie sa faci este sa pui iPhone-ul in acest “dispozitiv”.”

Altfel spus, daca sunt un mediu zgomotos, trebuie sa incerc sa fiu si mai zgomotos? Poate nu inteleg eu, dar asta imi aminteste de „tinerii promitatori” din autobuze care, aflandu-se intr-un mediu zgomotos si vrand sa asculte muzica, isi scot ‘dispozitivele’ si rezolva treaba.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail