iPad-ul, de doua ori mai popular decat iPhone-ul

iPad-ul, de doua ori mai popular decat iPhone-ul

ipad-iphoneApple a vadut peste 1 milion de iPad-uri in primele 28 de zile de la lansare, cifra care face tableta de cel putin doua ori mai populara decat fratele sau iPhone-ul, caruia i-au trebuit 74 zile sa atinga acest numar, referindu-ne strict la varianta originala si nu la modelele ulterioare 3G si 3GS.

Steve Jobs a declarat ca in continuare cererea este mai mare decat ceea ce pot ei pune pe rafturile magazinelor, Apple avand in plan marirea productiei. In plus, peste 5.000 de aplicatii produse special pentru iPad au fost introduse in App Store, utilizatorii descarcand deja peste 12 milioane de aplicatii si peste 1,5 milioane de carti in format electronic din iBookstore.

Suma facuta publica de oficialii Apple include atat vanzarile de iPad Wi-Fi, cat si cele de 3G, ultimul model fiind vandut in peste 300.000 de unitati in week-end-ul ce tocmai a trecut, primul de la lansare.

Totusi, cea mai populara tableta vanduta vreodata ramane Kindle. Amazon a vandut intr-o luna aproximativ 3 milioane de astfel de exemplare.


Sursa: Electronista

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și: