iPad + Kinect = ?

, 23 Dec, 14:42

Touchless Gesture User Interface technology (tehnologia pentru gesturi fara atingere a ecranului…). Ati auzit de astfel de tehnologie?

Practic, iti poti controla dispozitivul prin simple miscari ale mainii, ceva in stilul Kinect al Microsoft. Faci aceleasi miscari pentru a derula pozele, sa zicem, pe tableta ta, sau pentru a porni o melodie, dar nu este nevoie ca degetele sa atinga ecranul. Nu stiu exact care are fi utilitatea, dar suna distractiv, nu? Oricum, depinde de distanta maxima de la care senzorul poate percepe miscarea. La final aveti un video explicativ.

Tehnologia despre care vorbesc a fost prezentata in luna septembrie, in cadrul targului IFA Berlin, de catre Elliptic Labs. Compania a lucrat pe o dispozitiv care este acum un prototip dock touchless pentru Apple iPad.

Prezentarea oficiala va avea loc luna viitoare, la CES.

Revin: ce sugestii aveti privind utilitatea acestei tehnologii, in afara de faptul ca salveaza ecranul de amprente? Deja putem vorbi despre invechirea tehnologiei touch?


Sursa: Engadget

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail