iPad 2 intra la vanzare din februarie 2011

iPad 2 intra la vanzare din februarie 2011

Apple va incepe livrarea iPad 2 in urmatoarele trei luni, cu un start de 400.000-600.000 de unitati. Cel putin asa au primit notificare fabricile Foxconn Electronics din Shenzhen, China, potrivit unor surse interne, scrie DigiTimes.

Livrarea iPad 2 ar putea demara la finalul lunii februarie 2011. Initial, Apple planuia productia de masa din ianuarie, dar firmware inca este in teste, asa ca amanarea va fi cu aproximativ o luna.

Vanzarile iPad au atins un total 7,5 milioane de unitati, cu 4,19 milioane doar in trimestrul al treilea. Oricum, pentru ultimele trei luni ale anului in curs sunt asteptate vanzari de peste 7 milioane de iPad-uri, avand in vedere ca tableta intra si pe pietele sud-coreeana si latino-americana, iar cererea va fi in crestere cu ocazia sarbatorilor.

Noul iPad va avea o diagonala de 7 inci, ceea ce va atrage si un pret mai mic la raft, ori cel putin asa speram cu totii. De altfel, in ceea ce priveste marimea si pretul, va concura cu Amazon Kindle. Ecranul va avea faimosul Retina Display al Apple sau ceva apropiat. Alte imbunatatiri includ camera FaceTime, giroscop, conector USB.


Citește și:
Etichete: