Intră în universul Tiberium!

, 12 Mar, 12:34

Command Conquer 4 Tiberian Twilight

Vei avea ocazia să faci un salt temporal de 52 de ani şi să intri în universul Tiberium, pentru a îl ajuta pe Kane să salveze rasa umană în Command & Conquer 4 Tiberian Twilight.

Playtech.ro şi GameShop pun la bătaie 5 jocuri video Command & Conquer 4 Tiberian Twilight pentru PC, în perioada 12 – 23 martie.

Dacă te simți provocat, completează formularul de mai jos, răspunde corect la întrebare și vei deveni un erou al întregii omeniri în universul Tiberium!

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi contactați prin email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui înscris în concurs.

În cazul în care câștigătorul refuză premiul, din diferite motive, sau nu răspunde la email în decurs de 5 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorți, altor cititori înscriși în concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor în bani.

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Câştigătorii concursului Command & Conquer 4 Tiberian Twilight sunt:

Adrian Damian Otoiu din Balş (judeţul Olt), Alexandra Costea din Timişoara (judeţul Timiş), Marius Ioan Streuti din Simeria (judeţul Hunedoara), Ines Miculescu din Caransebeş (judeţul Caraş-Severin) şi Adrian Iliescu (deocamdată neconfirmat) Stoica Cosmin Marian din Ploieşti (judeţul Prahova).

 

Câştigătorii au fost desemnaţi prin tragere la sorţi, de către echipa Playtech.ro.

Mulţumim tuturor celor care aţi participat şi vă urăm succes la următoarele concursuri!

Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
Citeşte şi...

Comentarii

vilmaristul

vreau sa i fac o surpriza nepotelului meu.
care ar trebui sa fie norocosul?
eu sau el?

@vilmaristul: Se zice ca acest joc este pentru jucatori adolescenti. Daca varsta nepotelului este de pest e12 ani, ar trebui sa fie OK, daca e sub, atunci mai are de asteptat, timp in care ai putea sa pastrezi jocul ‘la cald’ 😉

cred ca este un super joc si mi_as dori mult sa castig!

Avand in vedere ca se apropie ziua baietelului meu care este pasionat de jocuri, cred ca ar fi o surpriza frumoasa pentru el, daca ar primi acest joc.

George Nedelcu

Daca toata lumea vrea jocul acesta pentru baiatul lor, si eu vreau sa il fac cadou baiatului meu, atunci 😀

eu il vreau pentru fratele meu.

Foarte tare, atit jocul, cit si concursul.

Jocul pare a fi destul de reusit

Sunt mare fan C&C de pe vremea lui red alert care inca il joc din cand in cand 😀 sper sa castig …

vreau sa-l castig pt.fiul meu,e ziua lui pe 10 aprilie,e super fain filmul

Cei care nu au norocul sa il castige,il pot cumpara 😛 Merita

sunt un fan instarit am avut niste CD-uri cu command amd Conquer si doresc sa vad si aici cum ma descurc si voi fan

acum sunt la un prieten din londra la birou

Sint unul din cistigatorii concursului Command & Conquer 4 Tiberian Twilight dar nu am primit nici un mail de confirmare oare ce se intimpla?

Vali [PlayTech.ro]
Vali [PlayTech.ro]

Salut Miculescu , te rugam sa ne trimiti un mail pe adresa redactia@playtech.ro si sa ne dai mai multe detalii. Din cate stim am livrat premiul si avem confirmarea curierului . Este ciudat totusi ca dupa un an ne spui ca nu ai primit „mail de confirmare” . Multumim si asteptam raspunsul tau la adresa mentionata mai sus.

Comments are closed.

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail