Intră în universul Tiberium!

Intră în universul Tiberium!

Command Conquer 4 Tiberian Twilight

Vei avea ocazia să faci un salt temporal de 52 de ani şi să intri în universul Tiberium, pentru a îl ajuta pe Kane să salveze rasa umană în Command & Conquer 4 Tiberian Twilight.

Playtech.ro şi GameShop pun la bătaie 5 jocuri video Command & Conquer 4 Tiberian Twilight pentru PC, în perioada 12 – 23 martie.

Dacă te simți provocat, completează formularul de mai jos, răspunde corect la întrebare și vei deveni un erou al întregii omeniri în universul Tiberium!

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți și vor fi contactați prin email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui înscris în concurs.

În cazul în care câștigătorul refuză premiul, din diferite motive, sau nu răspunde la email în decurs de 5 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorți, altor cititori înscriși în concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor în bani.

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Câştigătorii concursului Command & Conquer 4 Tiberian Twilight sunt:

Adrian Damian Otoiu din Balş (judeţul Olt), Alexandra Costea din Timişoara (judeţul Timiş), Marius Ioan Streuti din Simeria (judeţul Hunedoara), Ines Miculescu din Caransebeş (judeţul Caraş-Severin) şi Adrian Iliescu (deocamdată neconfirmat) Stoica Cosmin Marian din Ploieşti (judeţul Prahova).

 

Câştigătorii au fost desemnaţi prin tragere la sorţi, de către echipa Playtech.ro.

Mulţumim tuturor celor care aţi participat şi vă urăm succes la următoarele concursuri!

Citește și: