09 iun. 2010 | 11:30

Intra in aventura desertului cu Prince of Persia

Concurs
Intra in aventura desertului cu Prince of Persia

Prince of persia

Incearca urmatorul capitol din universul Sands of Time, alaturi de Printul Persiei si fratele sau Malik. Daca vrei sa testezi vechile puteri ale nisipului, intra in aventura desertului.

Playtech.ro si Ubisoft pun la bataie 3 jocuri video Prince of Persia: The Forgotten Sands: doua pentru Xbox 360 si 1 pentru PlayStation 3. Concursul se desfasoara in perioada 9 – 15 iunie.

Crezi ca poti salva regatul? Completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebare si nu uita sa iti alegi platforma care te va conduce in aventura din desert!


Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.


Intrebare:

Cum se numeste fratele Printului Persiei?

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Castigatorii concursului Prince of Persia: The Forgotten Sands sunt:

Pentru Xbox 360: Tatiana Dima din Slatina (judetul Olt) si Marius-Andrei Nastasescu din Ploiesti (judetul Prahova).

Pentru PlayStation 3: Mihaela Gheata din Bucuresti.

Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, de catre echipa Playtech.ro.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!