28 sept. 2010 | 00:08

Inscrie-te in noul sezon de fotbal: FIFA 11

Concurs
Inscrie-te in noul sezon de fotbal: FIFA 11

FIFA 11 este al 18-lea titlu al seriei de fotbal FIFA create de Electronic Arts, iar versiunea de PC este prima din serie care va folosi acelasi motor de joc precum versiunile PlayStation 3 si Xbox 360.

Iata cateva dintre imbunatatirile aduse in FIFA 11: modul de joc Next-Gen pe PC, posibilitatea de iti crea propriul avatar, de a te duela cu jucatori din alte tari, posibilitatea de a alege singur traiectoria si viteza mingii (pentru PS3 si Xbox), varianta de fotbal de strada, in echipe de cate 5, varianta de joc in interior, cu efecte personalizabile (pentru Wii).

Playtech.ro si GameShop.ro pun la bataie 9 jocuri video FIFA 11: trei pentru PC, trei pentru Xbox 360 si trei pentru PlayStation 3. Concursul se desfasoara in perioada 28 septembrie – 8 octombrie.

Daca vrei sa marchezi in urmatorul FIFA creat de EA, completeaza formularul de mai jos, raspunde corect la intrebare si nu uita sa iti alegi platforma care te va conduce pe teren!

 

Castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti si vor fi contactati prin telefon si email pentru ridicarea premiului. Premiile vor fi ridicate pe baza buletinului de identitate, conform numelui inscris in concurs.

In cazul in care castigatorul refuza premiul, din diferite motive, sau nu raspunde la email in decurs de 3 zile, premiile sunt repartizate, tot prin tragere la sorti, altor cititori inscrisi in concurs. Premiile nu pot fi substituite de echivalentul lor in bani.

 

Intrebare:

Care este una dintre principalele imbunatatiri aduse jocului FIFA 11?

 

PERIOADA DE ÎNSCRIERE A LUAT SFÂRŞIT

Castigatorii concursului FIFA 11 sunt:

Pentru PC: Alecu Elena-Cristina din Bucuresti, Citea Elena din Iasi si Stan Marius din Calarasi.

Pentru PlayStation 3: Diconescu Florin din Bucuresti, Szilagyi Lajos Jozsef din Satu Mare si Radoane Mircea din Orastie.

Pentru Xbox 360: Puciumande Adelina Mihaela din Bucuresti, Hutu Constantin-Eduard din Ramnicu Valcea si Macavescu Ionut din Bucuresti.

Castigatorii au fost desemnati prin tragere la sorti, de catre echipa Playtech.ro.

Multumim tuturor celor care ati participat si va uram succes la urmatoarele concursuri!