India s-a facut cu mobil 3D

India s-a facut cu mobil 3D

Era clar ca nu este decat o problema de timp pana ce si industria telefoanelor sa intre in hora 3D. Dupa ce Nokia a anuntat ca lucreaza la o tehnologie 3D pentru ecranele de mobil, iar Samsung de asemenea a dat semne de interes, precum si Sharp, o companie chiar a lansat un telefon mobil cu display 3D. Nici nu veti ghici de unde! Tocmai din India.

Spice Mobile a anuntat modelul M-67 3D, cu ecran auto-stereoscopic 3D, ceea ce inseamna ca nu necesita ochelari. Suportul 3D este complet, si pentru pentru continut video, si pentru imagini.

Si ca tacamul sa fie complet, mai avem ceva interesant: telefonul este dual SIM, iar pretul… he-he..!

Mai intai ceva detalii: ecranul nu depaseste 2,4 inci (6 cm) in diagonala, iar rezolutia este limitata la 240×320… Camera are 2 MP, exista Bluetooth, dar nu vorbim nici de Wi-Fi, nici de 3G. Telefonul suporta card microSD de pana la 16 GB si are un buton special pentru comutare 2D – 3D. In rest, radio FM, jack pentru casti de 3,5 mm si player MP3.

Revenind la momentul “he-he…”: exact, pretul. Echivalentul a aproximativ 97 de dolari. Asta da strategie de criza pentru popularizarea 3D-ului mobil. Merita?


Sursa: Unwiredview

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI
Citește și:
Etichete: