In luna mai, barbatii se echipeaza cu desktop-uri Myria si joaca StarCraft

In luna mai, barbatii se echipeaza cu desktop-uri Myria si joaca StarCraft

Intel Gaming

Intel se da bine cu barbatii in luna lor si le ofera pasionatilor de tehnologie sansa de a testa live computere Myria nVision V4 echipate cu noi procesoare Intel pentru segmentul desktop, Intel  Core i3 530. Suna bine, nu?

Iar daca voi credeti ca asta e tot, va inselati, pentru mai avem o veste: va exista si o competitie publica StarCraft II Beta, organizata in colaborare cu Electronic Sports League (ESL). In fiecare sambata si duminica, pana la data de 23 mai, pasionatii de gaming pot testa in premiera StarCraft II Beta, unul dintre cele mai asteptate jocuri de strategie in timp real ale anului. Concursul se desfasoara pe computere desktop Myria nVision V4, echipate cu procesorul Intel Core i3 530.

Toate acestea se intampla la Baneasa Shopping City, la Media Galaxy si standul ESL din incinta mall-ului.

In ceea ce priveste competitia, vor exista si premii. Cea mai buna echipa de StarCraft II Beta va fi premiata cu doua computere desktop Myria, echipate cu procesor Intel Core i3 530 si placa de baza Intel DH55TC. Si pentru ca nimeni sa nu plece nepremiat, vor fi date si zece ceasuri electronice participantilor la concurs.

Inscrierile la competitia StarCraft II Beta se fac in fiecare sambata si duminica din intervalul 1-16 mai, intre orele 13:00-15:30, la standul ESL din incinta Baneasa Shopping City, etajul intai. Finala concursului va avea loc pe 23 mai. Participarea la competitie este gratuita, iar daca vreti mai multe detalii, gasiti aici.