HTC Desire trece la Froyo in Europa

HTC Desire trece la Froyo in Europa

Actualizarea la platforma Android 2.2 (FroYo) pentru HTC Desire va incepe din acest weekend, in Europa, mult mai repede decat era preconizat initial.

Pe langa setul complet de functii ale Android 2.2, update-ul va contine si o serie de suplimente dezvoltate intern, intre care si cea mai noua versiune a interfetei HTC Sense. Update-ul va permite capturarea video la calitate 720p, va include widget-ul HTC App Share, o varianta complexa a HTC Caller ID, dar si o tastatura cu suport pentru mai multe limbi. De asemenea, prin acest update, HTC Sync le va permite utilizatorilor de HTC Desire sa-si sincronizeze muzica prin iTunes.

Utilizatorii de HTC Desire vor fi anuntati ca acest update este disponibil prin metoda over-the-air, imediat dupa  ce telefonul verifica situatia actualizarilor posibile. Actualizarea nu va sterge nimic din continutul stocat pe telefon. Totusi, tinand cont de dimensiunea acestui update, recomandam folosirea unei conexiuni WiFi pentru download, pentru a se evita costurile mari ale transferului de date.

Actualizarea se va adresa in primul rand telefoanelor HTC Desire necodate, iat versiunile update-ului modificate de diversii operatori sunt inca in perioada de testare si vor fi disponibile in cateva saptamani.

Citește și: