HTC 7 Mozart intra la Cosmote Romania

, 08 Noi, 22:17

Noul HTC 7 Mozart cu sistem de operare Windows Phone 7 si procesor de 1GHz va intra in magazinele Cosmote Romania si Germanos pana la finalul acestei luni.

Telefonul este compatibil 3G iar datele sunt disponibile prin GPRS, EDGE, HSDPA si HSUPA, dar ofera si Wi Fi, Bluetooth si conectivitate USB. Astfel, utilizatorii pot beneficia de internet de mare viteza, la viteze de pana la 7.2 Mbps. In plus, HTC Mozart 7 are 8 GB de memorie interna, iar touchscreen-ul telefonului este o inovatie tehnologica de exceptie, avand 3.7” si 16 milioane de culori, accelerometru, senzor de proximitate si auto inchidere.

HTC 7 Mozart este un computer portabil deghizat intr-un telefon mobil cu scopul de a oferi divertisment non stop. Lista de caracteristici include: camera foto de 8 MP cu autofocus si Xenon flash, mufa standard de 3,5 mm pentru casti profesionale, sute de ore de standby si pana la 6 ore timp de vorbire.

Cu Dolby Mobile si SRS sunet surround, HTC 7 Mozart iti amplifica experienta audio oferind o fidelitate a sunetului ridicata pentru o experienta de ascultare si vizionare bogata.


Ți-a plăcut acest articol?
Informează-te și ține-i la curent și pe prietenii tăi.
Abonează-te la newsletter pentru ultimele noutăţi!
loading...
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te acum la newsletter și primești cele mai noi: Articole, Review-uri, Tutoriale și Prețuri direct pe adresa ta de E-mail